Top 5 vloerkledenwinkels in Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuw vloerkleed voor in je huis? In Amsterdam vind je een ruim aanbod aan vloerkledenwinkels. Om je te helpen bij je keuze, hebben we de top 5 meest populaire vloerkledenwinkels in Amsterdam voor je op een rijtje gezet.

1. Volero

Volero is de grootste vloerkledenwinkel van Nederland. In de ruim 1000 m² grote showroom in Amsterdam vind je vloerkleden voor iedere woonstijl en voor ieder budget. Van Scandinavisch, vintage, industrieel tot aan Perzisch, landelijk, klassiek en modern. Volero biedt ook vloerkleden voor buiten, in diverse maten en kleuren.

Adres: Haarlemmerdijk 126, 1013 EW Amsterdam

2. Carpetright

Carpetright is een andere populaire vloerkledenwinkel in Amsterdam. De winkel biedt een breed assortiment aan vloerkleden, van traditionele Perzische tapijten tot moderne vloerkleden van kunststof. Carpetright heeft ook een ruime keuze aan vloerkleden voor buiten.

Adres: Haarlemmerdijk 104-106, 1013 EW Amsterdam

3. De Vloermat

De Vloermat is een specialist in vintage vloerkleden. In de winkel vind je een ruime keuze aan tweedehands vloerkleden, van oud tot recent. De vloerkleden zijn zorgvuldig geselecteerd en worden in goede staat gehouden.

Adres: Eerste van der Helststraat 45, 1071 LK Amsterdam

4. Tapijtenhal

Tapijtenhal is een familiebedrijf dat al sinds 1972 vloerkleden verkoopt. De winkel biedt een breed assortiment aan vloerkleden, van traditionele tapijten tot moderne vloerkleden. Tapijtenhal heeft ook een ruime keuze aan vloerkleden voor buiten.

Adres: Ferdinand Bolstraat 122, 1072 LT Amsterdam

5. De Vloerenspecialist

De Vloerenspecialist is een allround vloerenwinkel die ook vloerkleden verkoopt. De winkel biedt een ruim assortiment aan vloerkleden, van traditionele tapijten tot moderne vloerkleden. De Vloerenspecialist heeft ook een ruime keuze aan vloerkleden voor buiten.

Adres: Jan Evertsenstraat 172, 1056 AH Amsterdam